Askorbin kislotasi (vitamin C)
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Xitoy
- 6 yil portalda
- Tekshirilgan sotuvchi
Tafsiya qilamiz
Ta'rif
Askorbin kislotasi (vitamin C) antioksidant (antioksidant) va antioksidantlarning sinergistidir. Bundan tashqari, u rang stabilizatori, kislotalashtiruvchi (kislotalik regulyatori) vazifasini bajaradi.
Mahsulotlarning saqlash muddatini bir necha marta oshiradi, vino, pivo va alkogolsiz ichimliklarning fermentativ oksidlanishini sekinlashtiradi. Shuningdek, meva, sabzavot va ularni qayta ishlash mahsulotlarini muzlatish, konservalash va qadoqlash paytida qorayishdan himoya qiladi, ulardagi vitaminlarni saqlaydi. Go'sht mahsulotlariga antioksidant qo'shilishi nitritlar va nitratlar miqdorini uchdan bir qismga kamaytirishga imkon beradi, barqaror va bir xil qattiqlashuvni ta'minlaydi, konserva jarayonini tezlashtiradi va hokazo.
Xarakteristikalar
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Xitoy
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish