Ushbu mahsulot mavjud emas!

Blanshirovatellar, Blansher (bugʻlagich) 

Blanshirovatellar, Blansher (bugʻlagich) #1
Blanshirovatellar, Blansher (bugʻlagich) #2
Blanshirovatellar, Blansher (bugʻlagich) 
Xarakteristikalar
Ma'lumotlar yangilandi: 02.06.2023

Ta'rif

Kompaniyamiz buyurtmachining talablariga muvofiq turli xil texnik xususiyatlarga ega blansherlar (bugʻlagichlar) ishlab chiqarishni amalga oshiradi.

Blanshirovatel narxi va ishlab chiqarish muddati barcha texnik xususiyatlarni mijoz bilan kelishuv paytida eʼlon qilinadi.


Blanshirovka bu – organik xom ashyoning fizik-biologik xossalarini oʻzgartirish uchun yuqori haroratli (90°C va undan yuqori) agent (oʻtkir bugʻ, ortiqcha qizigan suv, quruq issiqlik va boshqalar) bilan xomashyoni qisqa muddatli (3 dan 7 daqiqagacha) konserva mahsulotlarini ishlab chiqarishda mevalarni issiqlik bilan ishlov berish jarayoni.
Qayta ishlash vaqti va intensivligi maʼlum bir qayta ishlash ishlab chiqarish oldida turgan texnologik vazifaga bogʻliq.
Agar biz tez muzlatish (shokli muzlatish) haqida gapiradigan boʻlsak, blanshing toʻqimalarda ortiqcha namlikni yoʻqotish uchun foydalidir, bu mevaning yaxlitligini yoki nimtalangan xomashyo boʻlagi geometriyasini (boʻlak, tilim, kub, slays, somoncha) buzilishiga olib kelishi, xom ashyo toʻqimalarida muzlatilgan namlikning kengayishi natijasida hosil boʻlgan muzlatilgan mahsulotlarda yoriqlar paydo boʻlishi mumkin.
Chips, quruq kartoshka pyuresi, olma sharbati va/yoki murabbo va boshqalarni tayyorlash uchun ishlab chiqarishda faol oksidlanishga moyil boʻlgan xom ashyoni qayta ishlashda va natijada taʼmning yomonlashishi va istalmagan rang oʻzgarishi (masalan, kesilgan/maydalangan olma yoki kartoshka), oqartirish (oziq-ovqat kislotaligi darajasining oʻzgarishi bilan) imkon beradi, limon kislotasi yoki kislotalikni oshiruvchi boshqa oziq-ovqat reagentlarini oqartirish bosqichida qoʻllash orqali), rangini saqlaydi hamda meva-sabzavot va boshqa organik xom ashyolarni sanoat oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlashning keyingi bosqichlarini (qaynatish, qovurish, muzlatish, sublimatsiya (degidratsiya) va boshqalar) soddalashtiradi.
Konservalash uchun butun va kesilgan pomidorni tayyorlash uchun texnologik liniyalarda blansher (bugʻlagich) yordamida qovurish jarayoni pomidor poʻstini osongina olib tashlashga imkon beradi, bu esa konservalarda mahsulotning taʼmini va koʻrinishini sezilarli darajada yaxshilaydi.
Xuddi shu texnologiya bodringni sanoat usulida qayta ishlash vaqtini sezilarli darajada qisqartiradi va konserva idishlarida salat qalampirining taʼmini oshiradi. Bodring boʻlsa, kuyish jarayoni bodringning barraligini (sinuvchanligini) oshirish uchun texnologik vannada namlash operatsiyasini almashtiradi, bu qayta ishlash vaqtini sezilarli darajada qisqartiradi va mahsuldorlikni oshiradi, salat qalampirida esa taʼmi barqarorlashadi (achchiqlikni kamaytiradi) va salat qalampirining moʻrtligini pasaytiradi.
Blanshirovatel (bugʻlagich) bu – issiqlik ayirboshlash qobigʻi va izolyatsiyaga ega 3 qavatli metall idish. Qayta ishlangan xom ashyoning hajmi, unumdorligi va xususiyatlariga qarab, blansher gorizontal yoki vertikal shaklda, silindrsimon yoki toʻrtburchak shaklida boʻlishi mumkin, shuningdek, kurakchali aralashtirgich, shnek yoki toʻrli transporter bilan jihozlanishi mumkin. Toʻliq oziq-ovqat uchun mos AISI 304 va AISI 316 markali zanglamaydigan poʻlatdan yasalgan.

To'liq ko'rsatish

Xarakteristikalar

Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.

Fikr-mulohazalar

review
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.