Tafsiya qilamiz
Ta'rif
Кукурузный крахмал образует не такие вязкие растворы, как картофельный, однако там, где чрезмерной густоты не требуется, он вполне приемлем. Кукурузный крахмал хорош тем, что растворы с ним не становятся мутными при сгущении, сохраняя относительную прозрачность. Еще один плюс — кукурузный крахмал ничем не пахнет и не имеет выраженного вкуса. Так что его добавление на органолептические свойства продукта никак не влияет.
To'liq ko'rsatishXarakteristikalar
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Rossiya
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish