Oyoq kremi akula yog'i

Oyoq kremi akula yog'i#1
Oyoq kremi akula yog'i#2
Oyoq kremi akula yog'i#3
Oyoq kremi akula yog'i
Xarakteristikalar
Ta'rif
To'liq ma'lumot
Ma'lumotlar yangilandi: 01.11.2024
115 000 so'm

Ta'rif

Oyoq kremi akula yog'i
Foydalanish bo'yicha tavsiyalar
Kuniga 1-2 marta 2-3 daqiqa davomida engil massaj qilish orqali oyoq terisiga oyoqdan songacha oz miqdorda krem surting.
Qo'llash mumkin bo'lmagan holatlar
Shaxsiy tarkibiy qismlarga individual intolerans.
Tarkibi
Faol moddalar: suv, glitserin, polioksietillangan (20) setilstearil spirti, izooktil stearat, setilsteril spirti, dimetikon, Levin kompleksi ( findiq barglari ekstraktlari, qizil uzum barglari, vodorodlangan Kastor yog'i), akula yog'i, mentol, ot kashtan ekstrakti, shuvoq ekstrakti, akrilatlar/C 10-30 alkil akrilat o'zaro faoliyat polimer, trietanolamin, limon yog'i, sarv yog'i, petitgren yog'i, diazolidinil karbamid, yodopropinil butil karbamat, propilen glikol.
Tavsif (IMN uchun)
Krem qon mikrosirkulyatsiyasini yaxshilaydi, venoz tomirlar devorlariga elastiklik beradi, tomirlarni tonlaydi, kapillyarlarning mo'rtligini pasaytiradi, qon tomir "yulduzlar" va chiqadigan tomirlarning namoyon bo'lishini kamaytiradi, shish va ko'karishlarni engillashtiradi, qon tomirlarida qon pıhtılarının shakllanishiga to'sqinlik qiladi va mavjud bo'lganlarning rezorbsiyasiga yordam beradi. Krem mushaklardagi kuchlanish va og'riqni engillashtiradi, oyoqlarda og'irlik va charchoqni samarali ravishda yo'q qiladi, salqin va qulay his qiladi.
Saqlash shartlari va muddatlari
5ºS dan 25ºS gacha bo'lgan haroratda. Yaroqlilik muddati: 2 yil.

To'liq ko'rsatish

Xarakteristikalar

Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.

Fikr-mulohazalar

review
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.