Matcha

Matcha#1
Matcha#2
Matcha
Xarakteristikalar
Ta'rif
To'liq ma'lumot
Ma'lumotlar yangilandi: 24.11.2024
150 000 so'm
To'lov — Kartochka, Naqd
SS
Toshkent

Ta'rif

Matcha choyini tayyorlash usuli:

70 ml issiq suv (harorat taxminan 80 daraja) uchun avval elakdan o'tkazilgan bir qoshiq kukunni tayyorlang. Quruq ingredientni idishga joylashtiring. Suvga to'kib tashlang, bo'laklar paydo bo'lishiga yo'l qo'ymaslik uchun aralashmani bambuk mo'ylov bilan uring. Ichimlikning tayyorligi barqaror ko'pik hosil bo'lishi va mustahkamlikning to'liq bir xilligi bilan belgilanadi. Kuchli ichimlikni olish uchun kukunli ingredient miqdorini 2 barobar oshiring va issiq suv hajmini 50 ml ga kamaytiring. Pivo tayyorlash jarayonida urmang, lekin aralashmani engil aralashtiring. Suyuqlik qalin va shirin bo'ladi, tortdan keyin ta'mga ega.

 

Choy xususiyatlari:
yog 'almashinuvini, metabolizmni tezlashtirish;
immunitet tizimini rag'batlantiradi, viruslarga chidamliligini oshiradi;
xolesterin darajasini optimal darajaga tushirish;
qarishni sekinlashtiradi, faol hujayra yangilanishini rag'batlantiradi;
qon bosimini tenglashtiradi;
tozalash, toksinlar va chiqindilarni olib tashlash.

To'liq ko'rsatish

Xarakteristikalar

Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.

Fikr-mulohazalar 1

  • no-photo
    Toxirov Sardor
    18 фев 2021
    Ajoyib
    Ман сотиб олдим айтилганича бор зор