Vitiligoga qarshi maz (malham)
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Ta'rif
Vitiligoga qarshi maz (malham)
Asosiy tarkibiy qismlar: atratilodlar tuxumsimon ekstrakti, xitoylik dodder ekstrakti, poyabzal ildizi ekstrakti, soxta jenshen ekstrakti, dengiz iloni yog'i, xlorheksidin asetat, vazelin
Asosiy antibakterial komponent: xlorheksidin asetat 0,05%
Ta'sir spektri: preparat Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candida albicans va boshqalarga qarshi faoldir.
Saytda keltirilgan tavsifga to'liq tayanmasligingiz kerak, uni ishlatishdan oldin mahsulotda ko'rsatilgan foydalanish bo'yicha ko'rsatmalar bilan tanishib chiqishingizni tavsiya qilamiz.
Vitiligoda turmush tarzi bo'yicha umumiy tavsiyalar:
Kun tartibiga rioya qilish, kechikmasdan yotish, to'yib uxlash, ko'p yurish, sport bilan shug'ullanish, tushkunlikka tushmaslik, hayotdan zavqlanish kerak. Namlikdan saqlaning: basseynga tashrif buyurmang, plyajda suvda suzishdan ko'ra qumda o'tirgan yaxshiroqdir, bug'xonaladani, saunalar, hammomlardan saqlaning, hammom qabul qilmang, faqat dushdan foydalanish tavsiya etiladi. "Quruq issiqlik" tavsiya etiladi va "quruq issiqlik" isitish usuli qo'llaniladigan davolash markazlariga tashrif buyurish. Sovuqdan saqlaning, ayniqsa tana bug'langanda, isitiladi, sovuq havo, shamol bilan uchrashadi. Teri shikastlanishi va ishqalanishidan saqlaning. Sintetik matolarni kiymang, tabiiy matolardan foydalaning.
Vitiligo uchun parhez: Mahsulotning xususiyati oziq-ovqatning inson tanasiga ta'sirining ma'lum bir turidir. Xitoy tibbiyotiga ko'ra, barcha mahsulotlar "muzdek", "sovuq", "iliq" va "issiq" ga bo'linadi. Biroq, bu tushunchalar mahsulotlarning foydalanish vaqtidagi harorati emas, balki ularning tanaga bo'lgan ta'sirini bildiradi.
(!) Dietaga umrbod rioya qilish kerak!!!
Taqiqlangan maxsulotlar:
- Sut, tvorog, smetana, yogurt, pishloq, kefir, sariyog', sigir sutidan bo'lgan barcha sut mahsulotlari. Qimiz (toy suti), Tuxum
- Muzqaymoq - siz uni mutlaqo iste'mol qilmang, yaxshisi butun umringiz davomida (+ muzlatgichdan endi chiqqan mahsulotlar, ikkinchi marta isitilgan oziq-ovqat, konserva, yarim tayyor mahsulotlar - bularning barchasi namlikning to'planishiga olib keladi, biz undan xalos bo'lishimiz zarur)
- Dengiz mahsulotlari, baliq (turli manbalarda ko'pincha vitiligo bilan og'rigan bemorlar hech qanday baliq iste'mol qilmasliklari kerakligi ko'pincha ta'kidlanadi)
- Cho'chqa go'shti, mol go'shti, tovuq, ot go'shti
- Yangi pomidor, kartoshka, bolgar qalampiri
(Aytgancha, doktor Sara Ballantyne o'zining "Outoimmun kasalliklarni davolash. Paleo usuli" kitobida vitiligo outoimmun kasallik bo'lib, ularni qabul qilmaslikni maslahat beradi, chunki xom pomidorda toksik moddalar mavjud va u "oqish ichak" sindromini keltirib chiqaradi - ichak o'tkazuvchanligini oshiradi va kartoshka kabi kraxmalli sabzavotlar uglevodlarga boy va oksidlovchi moddalarni oshiradi.)
- Sarimsoq, piyoz, cilantro, maydanoz, hamma narsa achchiq (biz issiqlikni chiqarishimiz kerak va bu mahsulotlar issiqlikni oshiradi)
- C vitamini bo'lgan mahsulotlar, C vitamini yuqori bo'lgan mahsulotlar, albatta, biz barcha tsitrus mevalarini istisno qilamiz.
- Rezavorlar: smorodina, qulupnay, brusnika, klyukva
- Mevalar: yashil uzum, olma, nok, shaftoli, olxo'ri, qovun
- Hamma nordon narsalar
- Gazlangan ichimliklar, tetrapakdagi sharbatlar
- Spirtli ichimliklar
Mumkin:
- Echki suti, barcha pishloqlar, echki suti bilan brynza
- tuya suti
- Eritilgan saryog' (ko'proq Ghe kabi)
- kungaboqar va boshqa tabiiy o'simlik moylari,
- Qo'zi, quyon, o'rdak, g'oz, kurka go'shti
- Mol go'shti tili, mol va qo'y jigari, mol va qo'y go'shtidan xolodets, q'oy va mol kallapochasi
- Dengiz karami
- Qora qo'ziqorin, barcha qo'ziqorinlar
- Yong'oq, qora mayiz
- Qora sedana, ko'k piyoz barglari, ko'k piyoz tanasi, kunjut
- Non, barcha don, guruch, qora loviya
- Pomidorlar (qovurilgan, qaynatilgan, termal qayta ishlangan, faqat xom emas!), Baqlajonlar, yangi salatlar (bolgar qalampiri va pomidorsiz)
- Tabiiy ketchup
- Yangi sharbatlar (birgalikda ruxsat etilmaganlardan tashqari)
- Mevalar: anor, qizil va qora uzum, xurmo, tarvuz, yong'oq, banan, quritilgan o'rik, anjir.
Xarakteristikalar
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Tafsiya qilamiz
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish