Ushbu mahsulot mavjud emas!
Multivarka polaris PMC 0576 ADS
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Xitoy
Tafsiya qilamiz
Ta'rif
O'rnatilgan tarozilar.
Funktsiyaga ega 300 ta pishirish rejimi - Mening retseptim plyus.
Biotore yopishmaydigan qoplamali idish - 5 l.
Texnologiya: o'rnatilgan tarozilar.
Maksimal og'irligi 10 kg, xato 1% dan kam, Polaris patenti.
Intellektual nazorat.
54 ta dastur.
TWIN PRO displeyi: pishirish vaqtini, belgilangan haroratni, mahsulot vaznini ko'rsatadi.
SU-VID ekologik dasturi.
Ishlash rejimlari: Mening retseptim plyus, sho'rva, aspic, qovurish, bug'da pishirish, qaynatish, qaynatish, palov, issiq shokolad, yormalar, sutli bo'tqa, non, sote, pishirish, makaron, qovurish, qatiq, issiq vino, isitish.
Haroratni saqlash 24 soat.
24 soatlik kechikish taymeri belgilangan vaqtda ovqat tayyorlash imkonini beradi.
Idishning hajmi 10 ta porsiyagacha bo'lgan taomni tayyorlashga imkon beradi.
Ichki idishning yopishmaydigan qoplamasi bardoshli, tirnalishga chidamli va sog'liq uchun xavfsizdir.
Aksessuarlar:
- tekis qoshiq;
- o'lchov idishi;
- konteynerli paroxod;
Quvvat 750 Vt.
Sekin pishirgichda SOUS-VIDE (SU-VIDE) pishirish texnologiyasi:
1. Mahsulotni vakuumli sumkaga joylashtiring.
2. Idishga yetarlicha suv quying.
3. Mening retseptim plyus funksiyasini tanlang.
4. Mahsulotga muvofiq harorat va vaqtni jadvalga muvofiq belgilang.
Mahsulot nomi:
Tovuq.
Yumshoq va suvli tovuq ko'kragi: Harorat - 65 ° S; Pishirish vaqti - 1-3 soat.
Tovuq son go'shti suvli va suyakdan osongina ajralib turadi: Harorat - 75 ° C; Pishirish vaqti - 45 min-5 soat.
Mol go'shti.
O'rtacha tayyorlik/O'rta: Harorat - 58 °C; Pishirish vaqti - 1-2 soat.
Baliq.
Yumshoq baliq: Harorat - 40 ° C; Pishirish vaqti - 40 daqiqadan 1 soat 10 minutgacha.
Kartoshka, sabzi.br> Harorat - 62°S; Pishirish vaqti - 1 soat 30 daqiqa - 3 soat.
Retseptlar kitobi sovg'a sifatida.
ID: 45691166Просмотров: 36
Xarakteristikalar
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Xitoy
- Brend
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar 1
- Yulduz25 mar 2022Ajoyibzor raxmat