Tabiiy manba Omega-3 Chia urug'lari
- Bo'lim
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Ta'rif
Chia donalari fosfor, kaliy, rux, temir, mis, marganets, molibden va boshqa muhim mikroelementlarning ajoyib manbai bo'lib, ular ko'plab fermentlar va gormonlar shakllanishi va endokrin tizimning faoliyati uchun muhim tarkibiy qism hisoblanadi.
Don tarkibida tananing rivojlanishi, metabolizmi, yurak – qon tomir va asab tizimining faoliyatida muhim rol o'ynaydigan A, B1, B2, B3 vitaminlari ko'p.
Chia donalarining xususiyatlari:
Birinchidan, ular butunlay xolesterin yo'q. Ikkinchidan, Chia oqsil, kaltsiy va temirning yuqori miqdori bilan ajralib turadi – bu tananing va miyaning normal ishlashini ta'minlaydigan uchta muhim modda. Uchinchidan, ularning tarkibining 25% – bu tola, bu sizning fikringizcha, qayta ishlangan oziq-ovqat asrida ayniqsa qimmatlidir.
Keyingi muhim nuqta Omega-3 va Omega-6 yog ' kislotalari o'rtasidagi to'g'ri nisbatdir. Bundan tashqari, Chia urug'lari minerallarga, vitaminlarga, antioksidantlarga boy. Magniy, fosfor, kaltsiy, kaliy, selen tarkibiga ko'ra, ular sigir suti, brokkoli, zig'ir urug'i, qizil baliq va baklagiller kabi an'anaviy oziq-ovqatlarimizga qarshi kurashadi. Agar bunga sink, mis, marganets, molibden, b vitaminlari, askorbin kislotasi qo'shilsa, Chia urug'lari noyob sog'liqni saqlash ombori ekanligi aniq bo'ladi.
Qo'llash usuli
Chia urug'lari puding, pishirish va salatlarda ishlatilishi mumkin. Ular deyarli har bir taomning bir qismi bo'lishi mumkin. Urug'lar ham hidrofilikdir, ya'ni ular suyuqlikni o'zlashtiradi va jel hosil qiladi.1/3 chashka urug'ni 2 stakan suvda namlash va 10-1 daqiqa davomida yopiq shisha idishda infuz qilish orqali o'zingizning Chia jelingizni qilishingizni tavsiya qilamiz. Ushbu jel muzlatgichda 3 hafta davomida saqlanishi mumkin.
Xarakteristikalar
- Bo'lim
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Tafsiya qilamiz
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish