Prismafood BASIC 2/40 GLASS pitsa pechi
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Italiya
- 5 yil portalda
- Tekshirilgan sotuvchi
Tafsiya qilamiz
Ta'rif
Prismafood BASIC 2/40 GLASS pitsa pechi kafelar, restoranlar, barlar, kinoteatrlar va boshqa ovqatlanish korxonalarida kostryulkalar va pitsa pishirish uchun ishlatiladi. Model ko'r eshik va refrakter tosh bilan qoplangan pastki qismi bilan jihozlangan. Korpus zanglamaydigan va bo'yalgan po'latdan yasalgan.
Prismafood’s Small Basic pechlari bilan ish muhitingizda ko‘p joy egallamasdan har qanday turdagi taomni qayta isitib oling.Kichik, ishonchli va kuchli, bar va restoranlarda foydalanish uchun mos, mijozlarga qisqa tanaffus vaqtida tez, ammo mazali atıştırmalık taklif qiladi. Foydalanish oson, energiya sarfi optimallashtirilgan, Small Basic pechi har qanday pishirish uchun mos, issiqlik dozalash uchun 2 ta termostat bilan ham mavjud. Prismafood tomonidan Small Basic: Professional oshxonangizda italyancha kafolat.
Xususiyatlari:
Tolali mineral jundan tayyorlangan kamera izolatsiyasi
Qo'shimcha kuchli po'lat isitish elementlari
Asosiy xususiyatlar
Issiqlik manbai 220 V
Imkoniyatlar (pitsalar) 1+1, diametri 32 sm
Kameralar soni (pod) 2
Bitta kameradagi pizzalar soni 1
Shisha oynali eshik x 2
Xonaning ichki o'lchamlari 410x360x90 mm
Pitsa diametri 32 sm
Harorat oralig'i 50 dan 320 ° C gacha
Quvvati 2,4 kVt
Kengligi 615 mm
Chuqurligi 500 mm
Balandligi 430 mm
Og'irligi (qadoqsiz) 32 kg
Og'irligi (qadoqlash bilan) 34 kg
Ishlab chiqarilgan mamlakat Italiya
Qo'shimcha xususiyatlar:
Yuqori isitish elementlarining quvvati: 2x 0,8 kVt
Pastki isitish elementlarining quvvati: 1x 0,8 kVt
Paket o'lchamlari: 670x600x510 mm
Xarakteristikalar
- Bo'lim
- Ishlab chiqaruvchi
Italiya
- Brend
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish