GOST 12162-77 Quruq muz
Sevimliga qo'shish
Ulashish
Shikoyat qilish
Xarakteristikalar
Ta'rif
To'liq ma'lumot
Ma'lumotlar yangilandi:
07.08.2023
Mavjudligini tekshiring
3 050 000 so'mdan
Sotuvchi statusi
- 4 yil portalda
- Tekshirilgan sotuvchi
Farg'ona
Tafsiya qilamiz
Ta'rif
Funktsional xususiyatlar:
Quruq muz - suyuq yoki gazsimon karbonat angidriddan olingan karbonat angidridning qattiq fazasi.
Quruq muz past harorat yoki sovuq ishlov berish, muzlatilgan va sovutilgan oziq-ovqat mahsulotlarini to'g'ridan-to'g'ri yoki bilvosita aloqa qilish orqali saqlash va tashish, shuningdek texnik maqsadlarda foydalanish uchun ishlatiladi.
Sanitariya-epidemiologiya xulosasining mavjudligi:
Yo'q
Texnik xususiyatlari:
1. Tashqi ko'rinish - oq rangli bloklar
2. Karbonat angidridning massa ulushi,% - 99,96 - 99,98
3. Mineral moy tarkibi - 3.4-bandga muvofiq sinovlardan o'tishi kerak.
4. Vodorod sulfidining tarkibi - 3.5-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
5. Xlorid kislotasining tarkibi - 3.6-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
6. Sulfat va nitrat kislota va organik birikmalar (spirtlar, efirlar, aldegidlar va organik kislotalar) tarkibi - 3.7-bandga muvofiq sinovdan o'tishi kerak.
7. Ammiak va monoetanolaminlarning tarkibi - 3.8-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
8. Hidi va ta'mi - 3.9-bandga muvofiq testdan o'tishi kerak.
9. Aromatik uglevodorodlar (shu jumladan benzol) tarkibi - 3.10-bandga muvofiq sinovlardan o'tishi kerak.
10. Bug'langandan keyin qoldiqning massa ulushi,% - 0,02 - 0,04
Saqlash shartlariga qo'yiladigan talablar:
Qattiq karbonat angidrid bloklari atmosfera bosimida maxsus omborlarda yoki izotermik idishlarda saqlanadi. Qattiq karbonat angidridni xavfsizlik klapanlari bo'lmagan, germetik yopiq idishlarda saqlash taqiqlanadi.
Tovarlarning yaroqlilik muddati:
Kafolatlangan saqlash muddati: maxsus saqlash joylarida yoki atmosfera bosimida izotermik idishlarda saqlanganda cheksizdir.
To'liq ko'rsatishQuruq muz - suyuq yoki gazsimon karbonat angidriddan olingan karbonat angidridning qattiq fazasi.
Quruq muz past harorat yoki sovuq ishlov berish, muzlatilgan va sovutilgan oziq-ovqat mahsulotlarini to'g'ridan-to'g'ri yoki bilvosita aloqa qilish orqali saqlash va tashish, shuningdek texnik maqsadlarda foydalanish uchun ishlatiladi.
Sanitariya-epidemiologiya xulosasining mavjudligi:
Yo'q
Texnik xususiyatlari:
1. Tashqi ko'rinish - oq rangli bloklar
2. Karbonat angidridning massa ulushi,% - 99,96 - 99,98
3. Mineral moy tarkibi - 3.4-bandga muvofiq sinovlardan o'tishi kerak.
4. Vodorod sulfidining tarkibi - 3.5-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
5. Xlorid kislotasining tarkibi - 3.6-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
6. Sulfat va nitrat kislota va organik birikmalar (spirtlar, efirlar, aldegidlar va organik kislotalar) tarkibi - 3.7-bandga muvofiq sinovdan o'tishi kerak.
7. Ammiak va monoetanolaminlarning tarkibi - 3.8-bandga muvofiq sinovlarga bardosh berishi kerak.
8. Hidi va ta'mi - 3.9-bandga muvofiq testdan o'tishi kerak.
9. Aromatik uglevodorodlar (shu jumladan benzol) tarkibi - 3.10-bandga muvofiq sinovlardan o'tishi kerak.
10. Bug'langandan keyin qoldiqning massa ulushi,% - 0,02 - 0,04
Saqlash shartlariga qo'yiladigan talablar:
Qattiq karbonat angidrid bloklari atmosfera bosimida maxsus omborlarda yoki izotermik idishlarda saqlanadi. Qattiq karbonat angidridni xavfsizlik klapanlari bo'lmagan, germetik yopiq idishlarda saqlash taqiqlanadi.
Tovarlarning yaroqlilik muddati:
Kafolatlangan saqlash muddati: maxsus saqlash joylarida yoki atmosfera bosimida izotermik idishlarda saqlanganda cheksizdir.
Xarakteristikalar
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish