Ushbu mahsulot mavjud emas!
Свежемороженое филе тилапии Изумидай, 1 кг
Sevimliga qo'shish
Ulashish
Shikoyat qilish
Xarakteristikalar
- Bo'lim
-
Dengiz mahsulotlari turlari
Qizil baliq
Ma'lumotlar yangilandi:
25.09.2020
Qolmagan
Toshkent
Tafsiya qilamiz
Ta'rif
Филе морского окуня изумидай. Отряд тилапиевых.
Цена указана за 1кг
одна единица примерно весит 250-300 грамм Изумидай — глубинный окунь красного цвета, атмосфера обитания делает мясо рыбы особенно жирным.
Филе морского окуня входит в состав множества блюд японской национальной кухни.
В меру приправленное филе из окуня, часто используется для приготовления суши и сашими. Основными местами добычи рыбы является Тихий и Атлантический океаны, а вылов и переработку рыба проходит сразу же на прибрежных фермах.
Чаще всего, в блюдах суши, окунь изумидай подается нарезкой с тунцом и осьминогом. Блюдо преподносится к столу украшенным васаби, лимоном и молодыми стеблями хрена.
To'liq ko'rsatishЦена указана за 1кг
одна единица примерно весит 250-300 грамм Изумидай — глубинный окунь красного цвета, атмосфера обитания делает мясо рыбы особенно жирным.
Филе морского окуня входит в состав множества блюд японской национальной кухни.
В меру приправленное филе из окуня, часто используется для приготовления суши и сашими. Основными местами добычи рыбы является Тихий и Атлантический океаны, а вылов и переработку рыба проходит сразу же на прибрежных фермах.
Чаще всего, в блюдах суши, окунь изумидай подается нарезкой с тунцом и осьминогом. Блюдо преподносится к столу украшенным васаби, лимоном и молодыми стеблями хрена.
Xarakteristikalar
- Bo'lim
- Dengiz mahsulotlari turlari
Qizil baliq
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish