Matcha choyi
Ushbu sotuvchidan boshqa mahsulotlar
Ta'rif
Matcha kukuni choyi ayniqsa sog'lom hisoblanadi, chunki bu ichimlikni ichganda, odam choy barglarini butunlay o'zlashtiradi, ya'ni u ko'proq antioksidantlar va vitaminlar oladi. Bunday choyning bir stakanida bir stakan oddiy yashil rangdan 127 baravar ko'p epigallokatexin gallati mavjud. Matcha choyi katexinlari taniqli s va E vitaminlariga qaraganda 100 baravar ko'proq antioksidant xususiyatlarga ega;
Bu sizga butun tanani bo'shashtirishga imkon beradi, lekin ayni paytda muhim nuqtalarda diqqatni yo'qotmaslik kerak, shuning uchun u meditatsiya jarayonidan oldin tez-tez ishlatiladi;
Matcha stakanida kofeinnikiga o'xshash kofein bor, ammo farq shundaki, bu choy tarkibida l-tianin ham bor. Birgalikda, bu moddalar nafaqat energiya beradi, balki qahva kabi asabiylikni oshirmaydi;
L‑Theanin ta'sirining yana bir natijasi dopamin va serotonin ishlab chiqarishdir. Ushbu moddalar kayfiyatni ko'taradi, xotira va kontsentratsiyani yaxshilaydi, dam olishga va stressni engishga yordam beradi;
U kislota-baz muvozanatini tiklaydi, chunki u o'zi gidroksidi vosita vazifasini bajaradi va inson iste'mol qiladigan oziq – ovqatning katta qismi kislotali hisoblanadi;
Matcha yashil choyi metabolizmni kuchaytiradi va organizmga odatdagidan to'rt baravar tezroq yog ' yoqishga yordam beradi. Shu bilan birga, matcha hech qanday yon ta'sirga olib kelmaydi (yurak urish tezligining oshishi, yuqori bosim);
Matcha terini ultrabinafsha nurlanishidan himoya qilishga yordam beradi, uning qarishini oldini oladi va yuz niqobi sifatida ishlatilishi mumkin;
Qarish jarayonini sekinlashtiradi. Albatta, men hamma narsani bilaman, yaponlar orasida yuz yilliklar ko'p. Shuni ta'kidlash kerakki, ushbu choy o'sadigan joyda yashaydigan odamlarning o'rtacha umri Yaponiyaning boshqa mintaqalariga qaraganda ancha yuqori.
Xarakteristikalar
Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.
Tafsiya qilamiz
Birga harid qilishadi
Fikr-mulohazalar
Baxo yo'q
Fikr-mulohaza qoldirish